WAT IS NARROWCASTING?

Narrowcasting is een multimediale manier om aandacht te trekken van bezoekers in en om uw bedrijf. Denk aan een monitor bij de kassa met openingstijden of een monitor in de etalage met actuele aanbiedingen.

Met ons webbased systeem is het heel eenvoudig om de content op de monitor aan te passen. U levert ons de informatie en beelden aan en wij maken de voorbeelden klaar. Vanaf of kantoor in Almelo kunnen we volgens de slideshow op uw monitor aanpassen. Het is zelfs mogelijk om meerdere monitoren op 1 locatie te hebben met ieder hun eigen unieke content.

Naast afbeeldingen is het uiteraard ook mogelijk om videomateriaal te tonen. Alle content kunt u eventueel door Wolfcast laten produceren. Wij leveren naast grafische vormgeving ook fotografie en (drone)video’s.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Klik op de button hiernaast om een vrijblijvende afspraak of offerte aan te vragen.

WAT HEB IK NODIG?

Om ons narrowcasting systeem succesvol op uw locatie te installeren zijn er slechts drie zaken nodig op de plek waar uw de monitor wilt plaatsen.

  • Monitor of televisie met minimaal 1 HDMI ingang
  • Stopcontact
  • Toegang tot een WiFi verbinding

Uiteraard kunnen wij ook de juiste monitor voor u leveren op het gewenste formaat. We gaan dan samen met u de situatie bekijken en komen dan met een voorstel voor de juiste monitor. Zo bent u altijd gegarandeerd van het optimale resultaat.

Daarnaast leveren we standaard de volgende onderdelen:

  • Narrowcasting hardware module
  • Narrowcasting software module
  • Vijf gratis slides

LIEVER DAT WIJ CONTACT MET U OPNEMEN? GEEN PROBLEEM